top of page
Zoeken

Alles is energie: de taal van het Universum

Energie is de basis van alles. Alles in ons leven hangt samen, alles is energie. En iedere vorm van energie trekt soortgelijke energie aan. Deze aantrekkingskracht tussen dezelfde energie noemen we resoneren. Onze gedachten zijn ook energie. Positieve gedachten trekken positiviteit aan, liefde trekt liefde aan en angst trekt angst aan. Betekent dit dat geluk in jezelf zit?


Energie, trilling en frequentie

Energie is altijd in beweging, deze beweging is een trilling en deze trilling heeft een frequentie. Jij dus ook. Jouw frequentie wordt bepaald door hoe je je voelt en hoe je denkt. Om voor jezelf positiviteit te creëren dien je dus je frequentie, ofwel de energie die je uitstraalt te veranderen. Think positive! Wordt een magneet voor liefde en overvloed.

“When we shift our energy from fear to love, we find our way.”

Een positieve mindset is even oefenen, maar het werkt echt. Je zult moeten oefenen in anders denken. Wanneer je anders denkt ga je je anders voelen. Dit zorgt ervoor dat je een andere energie en frequentie krijgt.


Gedachten zijn krachten

Om je positieve frequentie kracht bij te zetten en zelfs doelen of dromen aan te trekken kun je intenties zetten. Je kunt mediteren op je gekoesterde verlangen of je intentie bijvoorbeeld opschrijven. Het belangrijkste is dat je het echt gaat voelen, alsof je je droom al daadwerkelijk leeft. Want van wat je uitstraalt zul je meer ontvangen. Resoneren, remember? Als je eenmaal je intentie hebt bepaald, zal je zien dat er meer kansen voor je komen te liggen die zijn afgestemd op wat jij graag wilt.


Magie

Het is eigenlijk magisch, een soort super power dat we in staat zijn om met de juiste mindset aan te trekken wat we wensen. Geluk zit dus wel degelijk in onszelf, het begint bij het uitstralen van een positieve energie. En nu hoor ik je denken: ja, maar mijn leven is helemaal niet altijd leuk. Helaas is het dat voor bijna niemand, maar we hebben wel de keus hoe we met tegenslagen omgaan en of we ons erdoor laten lijden of leiden. Hoe langer we blijven hangen in angst of verdriet, des te groter is de kans dat we er meer van zullen aantrekken. Want helaas werkt onze super power ook wanneer we een negatieve mindset hebben.


Level up!

We maken nu, in deze tijd een bijzondere verschuiving van energie mee. Dat heeft effect op hoe we ons voelen. Omdat we allemaal uit energie bestaan heeft deze verschuiving invloed op onze fysieke- en mentale frequentie. Dit betekent dat we lichamelijke- en fysieke klachten kunnen ervaren, zoals hoofdpijn, onrust of spier- en gewrichtspijn. Dit is misschien vervelend, maar niet erg. Het is een soort level up. Hoe hoger jouw frequentie, hoe minder de ongemakken. Nog meer reden om te oefenen met een positieve mindset. Eigenlijk proberen je mentale- of lichamelijke klachten je te vertellen dat er een lage energetische frequentie is. Het is belangrijk om je energie omhoog te brengen, dit zorgt ervoor dat je makkelijker in contact komt met je intuïtie, positiviteit en overvloed.


Wonderen

Met deze bescheiden kennis spreek je - met enige oefening - de taal van het Universum. Wees lief voor jezelf en voor anderen. Luister naar wat je lichaam en geest te vertellen hebben en laat eventuele ongemakken je leiden. Je bezit zelfhelende krachten. Verbindt en omring jezelf met positieve, inspirerende en liefdevolle energie. Straal uit wat je wilt ontvangen. Ervaar de wonderen van het Universum, of eigenlijk de wonderen in jezelf.
353 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page