top of page

Algemene voorwaarden 2022 Body Mind Alkmaar

 

Algemeen

Body Mind Alkmaar verleent geen medische behandelingen. Bij medische klachten dient u met uw behandeld arts of specialist te overleggen alvorens een massagebehandeling te ondergaan. Body Mind Alkmaar verleent géén erotische massages, cliënten die hier wel op inspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom. 
Body Mind Alkmaar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor materiële en/of immateriële schade als gevolg van de behandelingen. 

 

Intake en uw gezondheid 

Is er sprake van medische klachten, bent u in behandeling bij een arts of specialist of gebruikt u medicijnen die het reactievermogen beïnvloeden dan dient u dit door te geven. Belangrijk voor vrouwen: als u zwanger bent, of in de aanlooptijd om het te worden, moet u dat beslist melden. Ook wanneer de zwangerschap moeizaam verloopt, dient u dit voorafgaand aan de behandeling te melden. U bent verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie m.b.t. de gezondheid van uzelf. 

Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit door te geven.

 

Contra indicaties 

Contra indicaties zijn redenen waarom iemand niet (absolute) of gedeeltelijk (relatieve) niet gemasseerd mag worden, tenzij er toestemming is van de behandelende arts en/of specialist. Raadpleeg bij twijfel altijd uw arts of specialist. Om er zeker van te zijn dat u geheel/gedeeltelijk gemasseerd mag worden zal, vooraf aan elke massage, een korte intake afgenomen worden. Let wel, indien de masseur niet volledig of verkeerd ingelicht wordt kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en of letsel ten gevolge van een door ons uitgevoerde massage. 

Absolute contra indicaties: koorts, griep, ziekten waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidziekten, infectieziekten, ernstige vaat ziekten, psoriasis, kanker, trombose, gebruik van antidepressiva, antibiotica, ontstekingsremmers, extreme vermoeidheid en uitputting en (voorgenomen) zwangerschap. Relatieve contra indicaties: open wonden, zwangerschap, ontstekingen, traumatische aandoeningen en spataderen. Uiteraard is elke vorm van massage bij gebruik van alcohol en drugs uitgesloten. 

Geheimhouding & Privacy 

Voor het bijhouden van de administratie wordt bij het maken van een afspraak naar uw naam, telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd. 

Alle informatie die u tijdens het intakegesprek en de massage/behandeling vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder uw schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.

 

Massage 

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden voor 50% in rekening gebracht. Betaling verloopt contant of via een ‘tikkie’, en wordt direct na de behandeling voldaan. In de studio kan niet gepind worden.

Massagestudio Body Mind Alkmaar is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.

Cadeaubonnen 

De cadeaubon kan alleen voor massagediensten worden ingewisseld bij Body Mind Alkmaar. De geldigheid van de cadeaubon is 1 jaar na uitgifte. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld. Wij accepteren alleen originele cadeaubonnen (geen kopieën) en zijn niet verantwoordelijk voor verloren cadeaubonnen en kunnen deze derhalve niet vergoeden.

bottom of page