top of page
Klankschalen

Reiki healing

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Tijdens de Reikisessie wordt er met liefdevolle handopleggingen universele energie doorgegeven. Iedereen maakt in het leven dingen mee die zorgen voor stress, onzekerheid, verdriet of pijn. Hierdoor kan het gebeuren dat de energie in jou niet meer vrij kan stromen. Er ontstaan blokkades in de universele energie, die vervolgens weer kunnen leiden tot fysieke of mentale klachten. Je ervaart spanning, zit veel in je hoofd, voelt je vermoeid of neerslachtig of hebt verschillende klachten zonder duidelijke oorzaak, bijvoorbeeld. Deze fysieke en mentale klachten kunnen met Reiki weer in balans worden gebracht.


Reiki is een holistische helingsmethode. Dat betekent dat er op verschillende holistische niveaus heling wordt gecreëerd: holisme gaat uit van het feit dat alles met elkaar samenhangt en één geheel vormt. Om de verbinding (weer) te voelen brengt Reiki je weer in balans op de holistische niveaus:

Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Energetisch en Spiritueel.


Kledingtip: trek lekker zittende kleding aan. Je houdt je kleding aan tijdens de sessie. Kleding is geen belemmering voor het ontvangen van de energie.

v.a. €69

80 of 110 minuten

bottom of page