top of page
Klankschalen

Sound healing

Sound healing heeft bepaalde trillingen die een helende werking hebben op Body en Mind. Deze trillingen activeren het zelfhelingsproces en brengt het lichaam tot rust, omdat het invloed heeft op de cellen en het water in het lichaam. De cellen worden weer in beweging gebracht en (stress) blokkades worden opgeheven zodat de energie weer goed kan doorstromen.

Wij maken o.a. gebruik van de kristallen klankschalen (Crystal Bowls) set van de 7 chakra's. Deze klankschalen zijn gemaakt van bergkristal en hebben een sterk helende vermogen op Body & Mind. Door de hoogste 432 hz frequentie zijn ze in staat om vastzittende blokkades los te trillen zodat er ruimte ontstaat voor heling.

Welk effect heeft Sound Healing op je Mind?Als je luistert naar Sound Healing, dan zul je ervaren dat je erg goed kunt ontspannen. Tijdens deze diepe ontspanning maken je hersenen zogeheten Alpha-golven aan. Als je nog dieper kunt ontspannen, dan produceren je hersenen Theta-golven; in deze status kun je met je ogen dichte spontaan kleuren of afbeeldingen zien. Je kunt dit ervaren als dagdromen. Op dit niveau - Theta-trillingen - ontstaan vaak nieuwe creatieve, inspirerende ideeën.

Welke voordelen heeft Sound Healing?

  • Stress verlagen

  • Meer rust in je hoofd

  • Betere concentratie

  • Je contact laten maken met je intuïtie, je innerlijke stem

  • Rust en vrede te ervaren in je Body en Mind.


(overige data en tijden zijn op aanvraag)

Je kunt de sessie privé , duo of als groep reserveren.

v.a. €69

50 of 80 minuten

bottom of page