top of page
Foto 07-01-2022 om 10_edited.png

Team - 
Met méér dan 10 jaar ervaring in massage.

IMG_8461-min 2.jpeg

Melisa -

Eigenaresse
 

Als trotse eigenaresse van Body Mind Alkmaar streef ik er samen met het team naar om harmonie te brengen op alle holistische niveaus van welzijn. Met passie en toewijding bieden we een heilzame ervaring die Body en Mind weer in balans brengt.

IMG_8461-min 2.jpeg

Rosa-
Reiki master

Maak kennis met onze Reiki therapeut Rosa. Met Rosa haar gevoeligheid en diepe verbinding met de universele levensenergie staat zij klaar om jou te begeleiden naar een staat van diepe ontspanning, heling en spirituele groei. Ervaar de kracht van Reiki en laat je energie weer in balans brengen.

a3c35ad7-6be4-4d3e-8de2-f84acd7185ac.jpg

Naomi -

Massagetherapeut

Maak kennis met onze ervaren massagetherapeut Naomi, met liefdevolle aandacht voor het lichaam en intuïtieve vaardigheden, creëert zij een unieke ervaring van diepe ontspanning en herstel.

38634f32-f8b0-4012-9a7a-3c4f5cd068ce 3.jpg

Rosanne -

Student Ostheopatie

Ontmoet onze ambiteuze student osteopathie, gepassioneerd om jouw welzijn te bevorderen! Met een diepgaande kennis van het lichaam en een holistische benadering is Rosanne vastbesloten om jou te ondersteunen op jouw reis naar meer balans.

IMG_9826.jpg

Michael - 

Masseur & NLP Master

Op zondagen verwelkomen we Michael, onze sportmasseur en NLP-coach, voor de duo behandelingen in de studio! Met Michaels expertise in sportmassage

en diepgaande kennis van NLP, ontvang je een unieke ervaring die de harmonie tussen Body en Mind versterkt! 

bottom of page