top of page
Zoeken

Reiki healing in het centrum van Alkmaar

Als toegewijd centrum voor holistische wellness willen we je graag meenemen op een Reiki reis naar een dieper niveau van heling en innerlijke balans.

Reiki

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Tijdens de Reikisessie wordt er met liefdevolle handopleggingen universele energie doorgegeven.

Iedereen maakt in het leven dingen mee die zorgen voor stress, onzekerheid, verdriet of pijn. Hierdoor kan het gebeuren dat de energie in jou niet meer vrij kan stromen.

Er ontstaan blokkades in de universele energie, die vervolgens weer kunnen leiden tot fysieke of mentale klachten.

Je ervaart spanning, zit veel in je hoofd, voelt je vermoeid of neerslachtig of hebt verschillende klachten zonder duidelijke oorzaak, bijvoorbeeld. Deze fysieke en mentale klachten kunnen met Reiki weer in balans worden gebracht.

Reiki is een holistische helingsmethode. Dat betekent dat er op verschillende holistische niveaus heling wordt gecreëerd: holisme gaat uit van het feit dat alles met elkaar samenhangt en één geheel vormt. Om de verbinding (weer) te voelen brengt Reiki je weer in balans op de holistische niveaus:

  • Fysiek

  • Mentaal

  • Emotioneel

  • Energetisch

  • Spiritueel


Kledingtip: trek lekker zittende kleding aan. Je houdt je kleding aan tijdens de sessie. Kleding is geen belemmering voor het ontvangen van de energie.


Reiki in onze Studio:

Bij Body Mind Alkmaar bieden wij Reiki behandelingen aan om een nog diepere staat van ontspanning en heling te bereiken. Onze ervaren Reiki therapeuten zijn toegewijd aan het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving waarin genezing kan bloeien. Of je nu komt voor een (holistische) massage of specifiek geïnteresseerd bent in Reiki, onze deskundige therapeuten staan klaar om je te begeleiden op je reis naar welzijn en balans.


Ontdek de Kracht van Reiki:

Ben je klaar om een diepere staat van heling en balans te ervaren? Of je nu een beginner bent of een ervaren Reiki-beoefenaar, onze sessies zijn afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Laat ons je begeleiden op je pad naar welzijn en innerlijke harmonie.


Klik hier om een behandeling te reserveren.
4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page