top of page
Klankschalen

Mommy 2 be reiki

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Tijdens de Reikisessie wordt er met liefdevolle handopleggingen universele energie doorgegeven.

Reiki is een holistische helingsmethode. Dat betekent dat er op verschillende holistische niveaus heling wordt gecreëerd: holisme gaat uit van het feit dat alles met elkaar samenhangt en één geheel vormt. Om de verbinding (weer) te voelen met je lijf en je kindje, brengt Reiki je weer in balans op de holistische niveaus:

  • Fysiek

  • Mentaal

  • Emotioneel

  • Energetisch

  • Spiritueel

Er veranderd veel in 9 maanden op al deze niveaus. Je lijf is hierbij continue op zoek naar de balans. Reik helpt om tijdens de zwangerschap én na de geboorte je lichaam en energiehuishouding weer in balans te brengen. Het is ook een fantastische methode om de liefdesenergie tussen jou en je kindje te versterken. Zo kun je tijdens de zwangerschap en na de geboorte al aan de band met je kindje werken.

De energie van Reiki werkt ontspannend en rustgevend.

Het is een prachtige manier om je kindje bewust te ervaren en te voelen, en om je op hem of haar af te stemmen.


Met een speciale verwarmde zwangerschapstafel kun jij tijdens de sessie heerlijk op je buik liggen. Je buik en borsten vallen door een gat en je bekken worden fijn ondersteund.


Kledingtip: trek lekker zittende kleding aan. Je houdt je kleding aan tijdens de sessie. Kleding is geen belemmering voor het ontvangen van de energie.

v.a. €69

50,60 of 90 minuten

bottom of page