top of page
Klankschalen

Levensenergie activatie groepssessie

Een levensenergie activatie sessie is een krachtige reis naar innerlijke transformatie en spiritueel ontwaken. De levensenergie of, Chi, Prana, Qi, Kundalini, universele energie wordt vaak beschouwd als de slapende spirituele kracht die in ieder van ons sluimert, wachtend om gewekt te worden en ons naar hogere niveaus van bewustzijn te leiden.

Tijdens deze sessie zullen we samen werken aan het ontwaken en opwekken van deze vitale energie, die zich van de basis van de ruggengraat naar de kroon van het hoofd beweegt, en alle chakra's langs zijn weg activeert. Dit proces kan leiden tot diepe inzichten, emotionele genezing en spirituele verlichting.

Onze ervaren begeleiders zullen een combinatie van ademhalingstechnieken, meditaties, klanken en bewegingen gebruiken om de energie te stimuleren en door het lichaam te laten stromen. Door bewuste en doelgerichte oefeningen zullen we blokkades loslaten en ruimte creëren voor de vrije stroom van energie.

Het kan een intens en transformerend proces zijn, maar we zullen samen werken in een veilige en ondersteunende omgeving. Er is geen voorkennis vereist, en iedereen is welkom om deel te nemen aan deze reis van zelfontdekking en groei.


Na de sessie kun je een gevoel van diepe rust, helderheid en vitaliteit ervaren, evenals een hernieuwde verbinding met je innerlijke zelf en het universum om je heen. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze opwindende reis naar bewustzijn en de kracht van deze energie te ervaren.

€88

90 minuten

bottom of page